Vrtić Zaton

U srcu Zatonske vale, u hladovini borova i tik uz obalu mora, smjestio se naš vrtic ‘Staglin’ koji je svoja vrata otvorio 1. ožujka 2016. godine.

U vrtiću su prvobitno otvorene dvije skupine, a danas vrtić ima tri odgojno obrazovne skupine sa sedam zaposlenih odgojitelja i dvije spremačice/kuharice.

Ime ‘Staglin’ izabrala su djeca i roditelji po otvorenju vrtića, a od tada uspješnu suradnju s roditeljima nastavljamo do današnjeg dana jer je upravo odlična suradnja s roditeljima jedan od osnovnih temelja našeg kvalitetnog odgojno – obrazovnog rada.

U našem vrtiću trenutno boravi 53 djece mješovite jaslične i vrtićne dobi od jedan do sedam godina.  Ako je sunčani dan, možete nas vidjeti u šetnji rivom, nakon čega uživamo u igri na otvorenom na dvorištu vrtića ili u obližnjem dječjem parku sa spravama.

Naš vrtić karakterizira neprestana promjena – polazeći od djece koja su centar i izvor naših ideja i rada. Prostor i aktivnosti mijenjamo prema potrebama i interesima djece, te im se prilagođavamo.  Zajedno s djecom rastemo i razvijamo se.

Zaigrani smo, kreativni i glasni, pa ako prolazite rivom nemojte se iznenaditi glasnom glazbom, bukom i smijehom što dopire iz našeg vrtića – “samo se igramo”, a igra je osnova dječjeg učenja i razvoja.

Himna Pčelice

Mala kuća puna snova
I veselja sve do krova,
Rastrčana strši kosa,
U veselju, sve do nosa.
Možeš proći ceste duge,
Možeš proći ispod duge,
Al’ je sreća puno bliže
-iz te male kuće stiže.
Kad smo ovdje nema briga,
Kad smo ovdje sve je igra,
Prijateljstvo u kompletu:
Mi smo PČELICE u letu.
Kao škrinja puna blaga
Tu se kriju lica draga
Najdraže nam naše tete
Koje znaju biti dijete.
Kontakt

Dječji vrtić Pčelica

Bartola Kašića 25
20236 Mokošica

tel: 020/32 55 91
email: info@dv-pcelica.hr