Osmijeh za osmijeh – humanitarna akcija

Dana 02. prosinca 2020. godine u 18h u prostoru Hotela One Suite u Župi, jaslična skupina Minići DV Pčelica u suradnji s roditeljima odazvala se pozivu na humanitarnu akciju „Osmijeh za osmijeh“.

Ova humanitarna akcija osmišljena je s ciljem darivanja osmijeha i trajala je dva dana prvog vikenda u prosincu. Organizator nam je velikodušno izišao u susret i dodjelio termin u četvrtak 2. prosinca jer smo se odazvali kao skupina i jer smo još mali, a nekima od nas je ovo bila ne samo prva humanitarna akcija već i prvo studijsko fotografiranje.

Ekipa koja stoji iza projekta “Osmijeh za Osmijeh” su fotografkinja Željka Milić i djevojke iz Dubrovnik Wedding Plannera Mia Pušić i Veronika Varga. Božićne dekoracije osmislile su cure iz cvijećarnice Patrea, fotografirali su Željka Milić i Fabijan Drnas, a logo je napravila Ana Demović iz Fingerprint studija. Naime, grupa prijatelja osmislila je, reći će, mali događaj velikog srca za još ljepše blagdanske dane pred nama, u nadi da privuče sve one kojima je stalo do drugih i koji će malom gestom uljepšati nekom dan, a pritom se i dobro zabaviti!

Himna Pčelice

Mala kuća puna snova
I veselja sve do krova,
Rastrčana strši kosa,
U veselju, sve do nosa.
Možeš proći ceste duge,
Možeš proći ispod duge,
Al’ je sreća puno bliže
-iz te male kuće stiže.
Kad smo ovdje nema briga,
Kad smo ovdje sve je igra,
Prijateljstvo u kompletu:
Mi smo PČELICE u letu.
Kao škrinja puna blaga
Tu se kriju lica draga
Najdraže nam naše tete
Koje znaju biti dijete.
Kontakt

Dječji vrtić Pčelica

Bartola Kašića 25
20236 Mokošica

tel: 020/32 55 91
email: info@dv-pcelica.hr